Menu

Airsoft Blog


Het nieuwe jaar..

Zoals te zien is heb ik even een poosje niet de tijd gehad om wat te kunnen schrijven voor de blog. Het eerste artikeltje dit jaar is dan dus om even aan te geven dat het een knallend jaar wordt maar wel een drukke. Afgelopen maand was dus de start van het nieuwe jaar, ook de start van een interne reorganisatie binnen het team Demo Airsoft Intervention Squad waar.. Lees meer..


 • 14 Dec 2014
  Denniz
  Locatie
  Ghost Town, Oude-Tonge
  Lees meer..

Locatie gebrabbel: Ghost Town

En We zullen dan maar beginnen met mijn favoriete CQB locatie, Ghost Town in Oude-Tonge(Zuid-Holland, NL). Er zijn hier 3 hallen in een V vorm van ieder 1000m▓ wat dus in totaal 3000m▓ is en de geruchten gaan dat er spoedig een 4e hal bij komt van ook weer 1000m▓. Genoeg plek om te parkeren wat er voor zorgt dat je geen grote afstanden hoeft te lopen met al je gear.. Lees meer..


 • 10 Dec 2014
  Denniz
  techview, buks
  Tippmann, hpa, co2, m4
  Lees meer..

Fapmann deel 2..

En dan de Tech-view van de nu al beruchte en gewilde Tippmann M4 airsoft. Deze tech-view komt van Thijs van Gils aangezien ik geen ver gevorderde techneut ben en al helemaal niet op het gebied van HPA systemen. De algemene review is te vinden onder het "Tippmann omgedoopt tot fapmann" artikel van vorige week. Lees meer..


 • 1 Dec 2014
  Denniz
  review, buks
  Tippmann, hpa, co2, m4
  Lees meer..

Tippmann omgedoopt tot fapmann

Man man man.. wat kan een leuke buks je toch een mooi gevoel geven. Schokkend, baanbrekend en teleurstellend nieuws.. polarstar kan gaan inpakken dames en heren. De tippmann(nu al omgedoopt tot de fapmann) M4 has arrived! Een buks met 80 schots co2 ampul gedreven magazijn, welke ook eenvoudig en goedkoop als hpa systeem gebruikt kan worden. Lees meer..


 • 29 Nov 2014
  Denniz
  event, beurs
  T&A, beurs, eindhoven
  Lees meer..

T&A beurs 2014

Daar gaan we weer, vol goede moed richting de 2e editie van de Tactical & Adventure fair in Eindhoven. Extra opgetogen erheen dit jaar want er is veel en veel meer airsoft te vinden dan de vorige editie, we werden al tijden lekker gemaakt dat er airsoftapparaten te koop waren. Meteen even die bubbel doorprikken en het minpunt van de beurs bespreken. Lees meer..


 • 29 Nov 2014
  Denniz
  web
  blog, airsoft, nieuw, denniz
  Lees meer..

Op bovenstaande foto is te zien hoe er spontaan een goede samenwerking plaats vond samen met een huurder. Nieuwe airsofters zijn leergierig en ge´nteresseerd in de sport, dat heeft me doen besluiten om al mijn airsoft gezever eens vast te leggen in een blog. Ik zal mijn best doen om jullie regelmatig van stuff te voorzien zoals mijn mening over velden, producten of actuele nieuwtjes. Lees meer..